Verzekeruzelf E-bike Verzekering

Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

Bekijk alle huidige acties bij Verzekeruzelf

Bekijk de acties

Voorwaarden Verzekeruzelf E-Bike verzekering

Aangezien er zo’n 800.000 fietsen gestolen worden per jaar, doet u er goed aan om uw fiets goed te verzekeren tegen diefstal of andere situaties zoals schade. Verzekeruzelf biedt consumenten de mogelijkheid om hun e-bike te verzekeren met een allrisk dekking. De verzekering kent meerdere voordelen ten opzichte van andere elektrische fiets verzekeraars. Denk hierbij aan voordelen zoals:

  • Een premie voor al €4,63 per maand
  • De verzekering is dagelijks opzegbaar
  • U betaalt geen eigen risico bij diefstal
  • U krijgt de optie van VerzekerUzelf om hulpverlening en garantiedekking bij e-bikes mee te verzekeren
  • Reviewsite Kiyoh heeft de site beoordeeld met een gemiddelde van 8,5. Op Independer krijgt de verzekeraar een gemiddelde van 7,7

Zoals u ziet, zijn er genoeg redenen waarom u een verzekering bij Verzekeruzelf zou af moeten sluiten. Let hierbij wel op dat Verzekeruzelf uw fiets alleen kan verzekeren als de fiets in kwestie jonger is dan een maand.

Een volledige casco dekking bij Verzekeruzelf

Wanneer u er voor kiest om uw elektrische fiets te verzekeren bij Verzekeruzelf, dan is uw fiets standaard verzekerd met een volledig casco dekking. Dit houdt in dat u standaard verzekerd bent bij diefstal van uw fiets. Bij diefstal betaalt u geen eigen risico. Houdt hierbij rekening dat schade die tijdens een poging tot diefstal is opgelopen niet wordt vergoed. Hetzelfde geldt voor losse onderdelen die mogelijk gestolen zijn van uw e-bike. Met de volledige casco dekking bent u ook verzekerd voor schade die aan uw fiets is toegebracht door situaties zoals een aanrijding of brand.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Verzekeruzelf.

E bike verzekering informatie pagina's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *