Onna Onna E-bike Verzekering

Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

Bekijk alle huidige acties bij Onna Onna

Bekijk de acties

Voorwaarden onna-onna e-bike verzekering

De onna-onna elektrische fietsenverzekering staat hoog aangeschreven bij de Consumentenbond. Zo stonden de onna-onna e-bike verzekeringen in de top 5 van de Consumentengids. In deze gids werden 15 verzekeraars met elkaar vergeleken. Het uiteindelijke eindcijfer voor de e-bike verzekering van onna-onna was een 8,2. Een prachtige prestatie voor onna-onna dus.

Bij onna-onna bent u verzekerd tegen beschadiging of diefstal van uw fiets, en van alle vaste accessoires, zoals een fietskrat of bel. Met de wereldwijde dekking kan u bovendien uw fiets zorgeloos mee nemen op vakantie. En die van uw kids ook, want kinderfietsen verzekert u eenvoudig mee. Handig hè?

Voordelen van een verzekering bij onna-onna

  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Pechhulp in Nederland en over de grens
  • 3 jaar lang nieuwwaarde regeling

Wat wordt er wel en niet gedekt?

Een verzekering van onna-onna beschikt over twee varianten. De eerste optie is om te kiezen voor een dekking tegen alleen diefstal. Hieronder vallen diefstal van uw fiets en vaste accessoires en juridische hulp. Mocht u alleen bang zijn dat jouw elektrische fiets wordt gestolen, dan biedt dit pakket voor jou de oplossing.

De tweede variant is uitgebreider en biedt meer zekerheid. Mocht u voor dit pakket kiezen, dan verzeker u uzelf voor drie situaties. Deze drie situaties zijn:

  • Diefstal
  • Schade
  • Pechhulp

Dit pakket fungeert als een all in one pakket waarbij alle mogelijke situaties worden gedekt. In de tabel staat een vergelijker waarbij de ‘Diefstal’ en ‘Diefstal, schade & pechhulp’ met elkaar worden vergeleken.

Situatie Diefstal Diefstal, schade & pechhulp Dekking
Diefstal van uw fiets Ja Ja Wereld
Diefstal van vaste accessoires Ja Ja Wereld
Juridische hulp Ja Ja Europa
Schade aan uw fiets Nee Ja Wereld
Vandalisme Nee Ja Wereld
Professionele pechhulp voor uw fiets Nee Ja NL+ 30km over
de grens

Bij diefstal of schade aan uw e-bike geldt in de meeste gevallen €0,- eigen risico. De meeste situaties beschikken over een wereldwijde dekking. Alleen voor juridische hulp en professionele hulp voor uw fiets geldt dat u binnen Europa of 30km over de grens nog dekking ontvangt.

Optie tot aanvullende verzekeringen

Los van de eerder benoemde pakketten, kunt u bij onna-onna ook nog voor kiezen voor een eventuele aanvullende verzekering. De verzekeraar biedt de optie om kinderfietsen mee te verzekeren. Dit houdt in dat er wel eerst een pakket moet worden gekozen waarbij de kinderfiets kan mee worden verzekerd. De aanvullende kinderverzekering geeft hulp bij pech en diefstal voor kinderfietsen. Een kinderfiets wordt in deze situatie gedefinieerd als een fiets van een kind dat maximaal 12 jaar oud is.

E bike verzekering informatie pagina's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *