Klaverblad E-bike Verzekering

Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

Uw e-bike voordelig verzekeren bij de Klaverblad

Iedereen die graag op zijn of haar fiets een fietstocht maakt op zijn of haar tweewieler, wil natuurlijk geen schade aan de fiets krijgen. Een verzekering bij Klaverblad helpt om verschillende vormen van schade goed te dekken. Een fietsverzekering heeft bij deze partij vele voordelen. Los van dat jouw (elektrische) fiets goed verzekerd is tegen schade, profiteer je ook van:

  • Een verzekering die geldig is in heel Europa, de fiets kan dus gewoon mee op vakantie
  • U betaalt geen eigen risico als uw tweewieler wordt gestolen
  • Een laag eigen risico van €25 bij reparatiekosten
  • Nieuwe fietsen kunt u verzekeren tot €3.000,-

Waarvoor bent u verzekerd?

Bij Klaverblad worden de reparatiekosten grotendeels vergoed. In de eerste drie jaar ontvangt u een complete vergoeding van het verzekerde bedrag als uw fiets niet meer gerepareerd kan worden of gestolen is. U bent in verschillende situaties verzekerd:

  • Schade bij verkeersongevallen
  • Diefstal of oplichting
  • Schade door brand of ontploffing

De hoogte van uw premie hangt af van de aanschafwaarde van uw (elektrische) fiets en de regio waarin u zich begeeft. Aan de hand van deze factoren kan uw jaarpremie vallen tussen de €25 en €167,50. In de meeste gevallen betaalt u ook een eigen risico van €25.

Wat valt er onder een fietsverzekering?

Als uw fiets beschikt over een trapondersteuning, dan valt uw fiets onder de fietsverzekering van Klaverblad. Fietsen die gebruik maken van een hulpmotor worden bij Klaverblad gezien als een zoemfiets. Voor zoemfietsen kunt u de brommerverzekering af te sluiten.

E bike verzekering informatie pagina's