E-bike Xperience

Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

E-bike Xperience

 Als je enthousiast bent geworden door het toenemende aantal e-bikes om je heen of wellicht al toe bent aan vervanging van je huidige e-bike start de zoektocht naar de e-bike die het beste bij jou past. En die zoektocht start op E-bike Xperience, van 2 t/m 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Volop Testen

 Op E-bike Xperience kan je honderden modellen e-bikes van meer dan 50 merken testen op het langste testparcours van de Benelux. Het testparcours bevat ook hellingen, een schelpen- en een zandpad dus test zoveel e-bikes als je wilt, onder verschillende omstandigheden. Voor het testen van de snelle pedelecs kan je gebruik maken van het special speed pedelecs parcours.

E-Bike-X-1 (1)

Onafhankelijk advies

 Met al je vragen over bijvoorbeeld de actieradius, de verschillende soorten accu’s of het verschil tussen een wiel- of middenmotor kan je terecht bij onafhankelijke adviseurs. Experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten verzorgen gedurende de 3 dagen presentaties en vragenuurtjes in het E-bike theater. Bekijk hier het volledige programma.

E-bikes en accessoires

 Naast het grote aanbod e-bikes, van lifestyle fietsen tot stadsfietsen en e-pedelecs, vind je op e-bike ook een ruim aanbod aan accessoires. Van helmen, tassen en sloten tot zadels en fietsendragers.

E-Bike-X-2 (1)

Fiets en Wandelbeurs

 Gelijktijdig met E-bike Xperience vindt in de Jaarbeurs ook de Fiets en Wandelbeurs plaats. En het mooiste is: met je ticket voor E-bike kan je ook een bezoek brengen aan de Fiets en Wandelbeurs.

Koop nu je ticket online met korting

 E-bike Xperience is jouw kans om in 1 dag, onder 1 dak de keuze te maken voor de e-bike die het beste bij je past. Koop dus nu je ticket online met korting voor € 12,50 (€ 16 aan de kassa).

Klik hier voor meer informatie en tickets.

E-bike Xperience
Datum: 2 t/m 4 maart
Locatie: Jaarbeurs in Utrecht

E bike verzekering informatie pagina's