Centraal Beheer E-bike Verzekering

5/5 (3 stemmen)
Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

Bekijk alle huidige acties bij Centraal Beheer

Bekijk de acties

Goed verzekerd bij diefstal en schade bij Centraal Beheer

Centraal Beheer is een verzekeringsbedrijf dat deel uitmaakt van het Achmea-concern. Centraal Beheer is de verzekeringsmaatschappij achter ‘Even Apeldoorn bellen’ en is uitgegroeid tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden klanten een ruim aanbod aan verzekeringen, waaronder de fietsverzekering.

De fietsverzekering van Centraal Beheer biedt uitkomst voor fietsers die opzoek zijn naar een verzekering die u verzekert tegen schade en diefstal. Niet alleen in Nederland heb je hier profijt van. Ook in het buitenland bent u met de fietsverzekering van Centraal Beheer verzekerd. Zo kunt u gerust uw fiets mee nemen wanneer u over de grens gaat. Dit geldt niet voor alleen Europa, maar zelfs de hele wereld. De verzekeringsmaatschappij staat 24 uur per dag voor u klaar, zo kunt u alleen de klantenservice bereiken zonder rekening te hoeven houden met de Nederlandse openingstijden.

Wat wordt er verzekerd binnen de fietsverzekering van Centraal Beheer?

Het is belangrijk om na te gaan wat er precies verzekerd wordt binnen de fietsverzekering van Centraal Beheer. Zo weet u precies wat u wel en niet krijgt. U bent verzekerd voor het volgende:

 • Schade aan of verlies van de fiets en de accu van de elektrische fiets.
  • Met alle onderdelen die erop zijn gemonteerd (accessoires).

Het oplopen van schade kan door meerdere oorzaken ontstaan. Bij een poging tot diefstal, aanrijding of botsing waarbij uw fiets schade heeft opgelopen, bent u verzekerd. Als uw fiets een eigen gebrek heeft, worden de reparatiekosten hiervan niet vergoed door uw Centraal Beheer.

Los van schade aan uw fiets, bent u ook verzekerd wanneer u het slachtoffer bent van diefstal. Let hierbij wel op dat u moet voldoen aan enkele eisen. Deze eisen zijn:

 • Uw fiets stond op slot met een goedgekeurd ART2-slot.
 • Uw fiets is voor meer dan 10 dagen vermist

U bent voor deze punten ook verzekerd wanneer u uw fiets heeft gedeeld met een ander zonder winstoogmerk. U bent niet verzekerd voor diefstal van demontabele fietscomputers, gps- of navigatieapparatuur. Houdt u er daarnaast rekening mee dat schade of diefstal in enkele situaties niet wordt verzekerd, zoals wanneer uw (elektrische) fiets mee doet aan een wedstrijd, verhuurd is of wordt gebruikt voor zakelijke diensten.

Waarom zou ik mijn fiets bij Centraal Beheer verzekeren?

Wie zich laat verzekeren bij Centraal Beheer, profiteert van enkele voordelen. Zo ontvangt u:

 • Uitgebreide dekking voor diefstal en schade
 • Tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug
 • De accu van uw e-bike is standaard meeverzekerd
 • Wereldwijde dekking
 • Klantenservice staat 24 uur per dag voor u klaar

Houdt u er rekening mee dat de polisvoorwaarden van Centraal Beheer kunnen veranderen. Voor de meest recente informatie wordt er verwezen naar de polisvoorwaarden op de site van Centraal Beheer.

Bereken hier direct uw premie

E bike verzekering informatie pagina's

3 reacties op “Centraal Beheer”

 • Jason schreef:

  Niets voor niets één van de bekendste verzekeraars!

  5/5

 • quincy schreef:

  Mijn Fiets is in elk land wereldwijd verzekerd voor een voordelige prijs! Centrale beheer verzekeringen zorgt er wel voor dat de belangen van de verzekerde centraal staan dus zeker een aanrader!

  5/5

 • Vinh schreef:

  Top verzekeraar!

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *