Klaverblad E-bike Verzekering

4.67/5 (3 stemmen)
Veilig op weg
Top 5 verzekeraars
Betrouwbaar

Bekijk alle huidige acties bij Klaverblad

Bekijk de acties

Uw e-bike voordelig verzekeren bij de Klaverblad

Iedereen die graag op zijn of haar fiets een fietstocht maakt op zijn of haar tweewieler, wil natuurlijk geen schade aan de fiets krijgen. Een verzekering bij Klaverblad helpt om verschillende vormen van schade goed te dekken. Een fietsverzekering heeft bij deze partij vele voordelen. Los van dat jouw (elektrische) fiets goed verzekerd is tegen schade, profiteer je ook van:

 • Een verzekering die geldig is in heel Europa, de fiets kan dus gewoon mee op vakantie
 • U betaalt geen eigen risico als uw tweewieler wordt gestolen
 • Een laag eigen risico van €25 bij reparatiekosten
 • Nieuwe fietsen kunt u verzekeren tot €3.000,-

Waarvoor bent u verzekerd?

Bij Klaverblad worden de reparatiekosten grotendeels vergoed. In de eerste drie jaar ontvangt u een complete vergoeding van het verzekerde bedrag als uw fiets niet meer gerepareerd kan worden of gestolen is. U bent in verschillende situaties verzekerd:

 • Schade bij verkeersongevallen
 • Diefstal of oplichting
 • Schade door brand of ontploffing

De hoogte van uw premie hangt af van de aanschafwaarde van uw (elektrische) fiets en de regio waarin u zich begeeft. Aan de hand van deze factoren kan uw jaarpremie vallen tussen de €25 en €167,50. In de meeste gevallen betaalt u ook een eigen risico van €25.

Wat valt er onder een fietsverzekering?

Als uw fiets beschikt over een trapondersteuning, dan valt uw fiets onder de fietsverzekering van Klaverblad. Fietsen die gebruik maken van een hulpmotor worden bij Klaverblad gezien als een zoemfiets. Voor zoemfietsen kunt u de brommerverzekering af te sluiten.

E bike verzekering informatie pagina's

3 reacties op “Klaverblad”

 • Thomas schreef:

  Ik ben een avontuurlijk persoon die veel reist. Mijn fiets gaat ook mee en daarom ben ik aangesloten bij Klaverblad. De wegen in het buitenland zijn niet zo goed als in Nederland dus moet ik zeker zijn dat als er iets gebeurt met mijn fiets, dat er dan een probleemloze oplossing er voor is.

  5/5

 • Matthijs schreef:

  Had mijn fiets op het station gezet om even heen en weer te reizen, vervolgens toen ik terugkwam was mijn fiets kaalgeplukt. zelfs het zadel was weg. gelukkig ben ik verzeker bij Klaverblad die mij weer heeft geholpen met de kosten om mijn fiets weer bruikbaar te maken. Zeker een aanrader!

  5/5

 • Vinh schreef:

  Zij hebben mij goed geholpen toen ik schade had aan mijn e-bike.

  4/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *